حسین زمان
حسین زمان خواننده موسیقی پاپ ایرانی ۱۸ مرداد ۱۳۳۸ در تهران به دنیا آمد. ۱۵ اسفند سال ۱۳۵۹ ازدواج کرد و هم اکنون صاحب دو فرزند است. از سال ۱۳۸۱ در جزیره کیش زندگی میکرد.
تحصیلات
سال ۱۳۵۶ تحصیلات متوسطه را در رشته ریاضی دبیرستان خوارزمی به پایان رساند. سپس در رشته مهندسی الکترونیک دانشگاه صنعتی اصفهان به ادامه تحصیل پرداخت. پس از دو ترم تحصیل به دلیل فعالیت های سیاسی توسط ساواک دستگیر و از دانشگاه اخراج شد. زمان از ۱۶ سالگی با پخش اعلامیه و نوشتن مقالات سیاسی مبارزه خود را آغاز کرده بود.
پس از اخراج از دانشگاه برای تحصیل به آمریکا رفت و تا آغاز جنگ ایران و عراق در آنجا بود. با آغاز جنگ علیرغم اینکه حدود صد واحد دانشگاهی را گذرانده بود و برای چند ترم پیاپی شاگرد اول شده بود، به ایران بازگشت و درسش را نیمهکاره رها کرد.
سال ۱۳۵۹ در سن ۲۱ سالگی به عضویت بسیج درآمد و سپس راهی جبهه شد. در طول هشت سال جنگ همزمان با ادامهٔ تحصیل، به مبارزه با دشمن نیز پرداخت. تحصیلاتش را تا کارشناسی ارشد در رشتهٔ مهندسی مخابرات ادامه داد. وی برای مدتی فرمانده معاونت مخابرات نیروی دریایی سپاه پاسداران نیز بود.تحصیلاتش را تا کارشناسی ارشد در رشتهٔ مهندسی مخابرات ادامه داد. وی برای مدتی فرمانده معاونت مخابرات نیروی دریایی سپاه پاسداران نیز بود.
در طی بیست سال گذشته به تدریس در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و نیز پژوهش در زمینههای الکترونیک، مخابرات و رایانه مشغول بوده است. او همچنین به عنوان معاون طرح و برنامه و نیز عضو هیئت علمی پردیس بینالملل دانشگاه صنعتی شریف به فعالیتهای اجرایی و تدریس در جزیره کیش مشغول بود که از ادامه تدریس و فعالیتهای هنری او جلوگیری به عمل آمد.
شروع فعالیت هنری
حسین زمان در سن ۳۷ سالگی ( سال ۱۳۷۵) فعالیت هنری خود را آغاز کرد و در سال ۱۳۷۶ اولین آلبوم او به نام شب دلتنگی منتشر شد.
از سال ۱۳۸۱ در زمینه فعالیت های هنری ممنوع الکار شد و در سال ۱۳۹۳ از تدریس وی نیز ممانعت به عمل آمد.
در این کنسرت سه ترانه جدید “عاشقانه”، “دوراهی” و “گریههای بعد از تو” را برای نخستین بار اجرا کرد. همچنین ترانهای با عنوان “برادر جان” با اجرای خاصی با دو ساز بر روی صحنه رفت. ترانهای که خواننده آنرا درد دلی از اوضاع کنونی میداند.
حضور در مناطق جنگی یکی از بهترین خاطرات زندگی من است و من خدا را به این خاطر شکر می کنم. یادم می آید یک ماه در جزیره مجنون محاصره شده بودیم و من تنها یک ضبط صوت کوچک داشتم که هر روز با صدای استاد شجریان خلوت می کردم و بعد از بارش خمپاره و گلوله توپخانهها با موسیقی و صدای ایشان آرامش پیدا می کردم.
او درباره صبر ۱۷ سالهاش برای حضور بر روی صحنه و ترک نکردن کشور در این سالها گفت: «من اوایل سال ۵۷ از ایران رفتم و در آمریکا هم خیلی اوضاع خوبی در کالج محل تحصیلم داشتم، اما جنگ که شد به ایران برگشتم و در این دوران همواره در جبههها حضور داشتم. اما هیچ جا وطن نمیشود. من هیچ وقت حاضر نیستم ایران را ترک کنم کما اینکه در این مدتی که فعالیتی نداشتم، پیشنهادات بسیار خوبی برای مهاجرت داشتم، اما عشق به ایران در خون است و علیرغم اینکه موقعیت این را نداشتم هیچ گاه دست به چنین کاری نزدم.»
آلبوم ها
شب دلتنگی (۱۳۷۶)
فصل آشنایی (خوانندگان مشترک) (۱۳۷۷)
گلایه (خوانندگان مشترک) (انتشارات شرکت صوتی تصویری سروش)
قصهٔ شب (۱۳۷۸)
شاپرک (۱۳۷۹)
مشق عشق (۱۳۸۰)
قصه نگفته (۱۳۸۵)
قرار عاشقی (۱۳۸۸)
آخرین اثر هنری زنده یاد حسین زمان آهنگ خیابان میباشد که میتوانید دانلود کنید.
موسیقی
تاکنون برای حسین زمان موسیقی ثبت نشده است
پادکست
تاکنون برای حسین زمان پادکست ثبت نشده است
موزیک ویدئو
تاکنون برای حسین زمان موزیک ویدئو ثبت نشده است
آلبوم
تاکنون برای حسین زمان آلبوم ثبت نشده است